onsdag 10 september 2014

Sommarens bästa film

Fortsätter med "sommarens bästa..."inläggen och next up är sommarens bästa film, och det finns ingen tvivlan om vilken det är för mig, nämligen Endless Love. En av de bästa romantiska/dramafilmer jag sett.

Filmen handlar om en privilegierad tjej vid namn Jade Butterfields. Efter att ha förlorat sin bror har hon gömt sig från folket och livet och bara fokuserat sig på läxor och familjen. På sin examen träffar hon den karismatiska killen David Elliott, son av en bilmekaniker. Jade hade stora framtidsplaner men när de 2 blir kära vill hon spendera all sin tid med honom, och han med henne. Det blir dock svårt för dem då Jades pappa inte tillåter kärleken.

Anledningen till varför jag gillar filmen så mycket? För det första är historien så jävla bra, den är både romantisk, sorgsen, glad och spännande. Jag, eller säkert vi alla, drömmer om en sådan stor kärlek som den i filmen, en sådan ofantlig stor kärlek som inte ens går att beskriva. Filmen är också somrig och himla härlig och låtarna är så passande och mysiga, tipstips att lyssna på filmalbumet (finns på spotify) efter man sett filmen, och minns alla scener där låtarna spelades, och se filmen igen, och igen.

p.s: Alex Pettyfers leende är fint

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar